Jeżeli do oprogramowania inżynierskiego można podpiąć własne procedury to NVIDIA udostępnia darmowy driver NVCC za pomocą którego można kompilować kod napisany w C. Można to robić z Visual Studio (od wersji 10) pod Windows lub używając gcc pod Linuxem.
Wówczas oprogramowanie optymalizuje się pod posiadaną kartę graficzną. Warto mieć kartę o CUDA capability większym niż 2.0 ze względu na obsługę typu double.Zobacz Komentarze Newsów
Czy ktoś z forum korzysta może z Elmera? Bardzo ciekawi mnie jak to działa. Bo z tego tutka wynika, że jest OK, a tymczasem ja próbowałem... bezskutecznieZobacz Komentarze Newsów
Dla naszego klienta, międzynarodowej firmy z branży budowlanej, specjalizującej się w instalacjach elektrycznych, wodno-kanalizacyjnych i mechanicznych, w związku z rozwojem swojej działalności na Bliskim Wschodzie, poszukujemy osób na stanowisko:
CAD Technician
Miejsce Pracy: Dubai, ZEA
Main role:
r6; Prepare design and workshop drawings layouts including general arrangements, plant room details, elevations and sections according to the design/consultants drawings
r6; Coordinate services for all drawing disciplines.
r6; Prepare final As-built drawings
r6; Check architectural and Structural working drawings for omissions or conflicts
r6; Prepare Sketch drawings if & when necessary to clarify areas of difficulty
r6; Prepare Base Plans for External References (X-Ref's Plans).
r6; Prepare Production drawings & IFC drawings for Issue.
r6; Preparation of Schematics
r6; Giving quantity estimate to commercial department to enable them to quote competitively.
r6; Assist with reticulation sizing using manufactures software & catalogues
Requirements:
r6; At least 8 years expeirence in CAD drawings
r6; Good knowledge of AutoCad and Revi software
r6; Fluent English
r6; Experience in Building Service Industry
r6; Good attitude and work ethic
r6; Problem sovling skill
r6; Understanding codes, strandars and regulations
We offer:
r6; attractive salary dependent on experience
r6; health insurance
r6; annual flight tickets
r6; 30 days paid annual leave
Zainteresowane osoby prosimy o wysyłanie CV w języku angielskim na adres: aleksandra.tecza@p2recruitment.com w tytule wiadomości wpisując nazwę stanowiska.
Prosimy również o załączenie klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)r1;
Jesteśmy agencją zatrudnienia o numerze certyfikatu 5248.
Skocz do Forum:
Reklama
Szukaj
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.