Autor |
Pytanko o stress enginner |
olek1055
Użytkownik
Data rejestracji: 07.10.08 |
Dodane dnia 09/09/2009 18:54 |
|
|
Mam pytanie do wszystkich osób które pracują w FEM & MBS. Mam rozmowę wkrótce z firmą która oferuje mi stanowisko jako stress engineer i nie powiem że mi nie zależy (w obecnej pracy zamknęli w tym roku mój dział ) Nie mam za dużego doświadczenia i nie wiem czego mam się spodziewać na rozmowie w mojej nowej firmie (ma być miedzy innymi test merytoryczny...) czy ktoś wie co to może być (jedno przykładowe pytanie)... rozmowa jest w piątek tak że nie mam czasu się przygotować... chciałbym wiedzieć dla świętego spokoju (przed rozmową) |
|
Autor |
RE: Pytanko o stress enginner |
robert
Użytkownik
Data rejestracji: 22.01.09 |
Dodane dnia 09/09/2009 21:24 |
|
|
Pytań z którymi możesz się spotkać w tym temacie jest ogromna ilość Przygotuj sie ogolnie z wytrzymałki (krzywa Wohlera, proba ścikania, wykresy momentow i sił tnących, wyboczenie, wpływ temperatury na wytrzmałość, moduł Younga itp.) i MES (rodzaje nieliniowosci, rodzaje elementów, rodzaje analiz, jakiego typu wielkosci mozemy otrzymac z analizy strukturalnej itd.) Powodzenia! |
|
Autor |
olek1055
Użytkownik
Dodane dnia 09/09/2009 21:33 |
|
|
Firma potrzebuje osoby do przeprowadzanie analiz drgań, analiz obciążeń termicznych oraz analiz zmęczeniowych. Ma to być niby test przedstawiający wiedzę praktyczną...no zobaczymy dzięki za info |
|
Autor |
ADMIN
Administrator
Miejscowość: Warszawa, PL
Data rejestracji: 18.10.07 |
Dodane dnia 09/10/2009 18:30 |
|
|
Jak masz czas do piątku, to nie masz czasu :) Dużo się nie nauczysz, raczej wyluzuj przed interview
Pozdrawiam,
Admin
We live in an age when pizza gets to your home faster than police or an ambulance |
|
Autor |
olek1055
Użytkownik
Dodane dnia 09/15/2009 19:24 |
|
|
Jakoś poszło... niestety w obecnej chwili jest masa ludzi i chyba tak szybko nie zmienię pracy za miesiąc ma być trzeci etap rozmowy kwalifikacyjnej... |
|