Jeżeli do oprogramowania inżynierskiego można podpiąć własne procedury to NVIDIA udostępnia darmowy driver NVCC za pomocą którego można kompilować kod napisany w C. Można to robić z Visual Studio (od wersji 10) pod Windows lub używając gcc pod Linuxem.
Wówczas oprogramowanie optymalizuje się pod posiadaną kartę graficzną. Warto mieć kartę o CUDA capability większym niż 2.0 ze względu na obsługę typu double.Zobacz Komentarze Newsów
Czy ktoś z forum korzysta może z Elmera? Bardzo ciekawi mnie jak to działa. Bo z tego tutka wynika, że jest OK, a tymczasem ja próbowałem... bezskutecznieZobacz Komentarze Newsów
Postów: 651 Miejscowość: Warszawa, PL Data rejestracji: 18.10.07
Dodane dnia 11/25/2007 18:17
PLM Consultant
Zadania:
* wdrożenia i dopasowanie do wymagań klientów systemów PLM (Teamcenter)
* zapewnienie wsparcia dla użytkowników systemów PLM
* analiza i rozwiązywanie bieżących problemów związanych z działaniem oprogramowania
* administracja systemami PLM i IT
* przeprowadzanie szkoleń i prezentacji
Oczekiwania:
* 2-3 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
* ugruntowana wiedza w obszarze informatycznym w aspekcie organizacyjno technicznym poparta doświadczeniem
* wykształcenie wyższe techniczne (preferowane informatyczne)
* bardzo dobra znajomość systemów operacyjnych (Solaris, HP_UX, Linux, Windows)
* znajomość zagadnień związanych z administracją systemów bazodanowych (Oracle, MS SQL)
* znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
* znajomość środowiska java
* prawo jazdy
Oferujemy:
* pracę w dynamicznie rozwijającym się dziale r11; możliwość awansu w ramach tworzonej struktury
* Notebook, telefon komórkowy, po 6 miesiącach stałego zatrudnienia r11; samochód służbowy
* opieka medyczna
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie oferty w języku polskim i angielskim (CV, list motywacyjny) wraz z numerem referencyjnym PLM Consultant na adres:
info@ugs.pl
Pozdrawiam,
Admin
We live in an age when pizza gets to your home faster than police or an ambulance
Skocz do Forum:
Reklama
Szukaj
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.