Jeżeli do oprogramowania inżynierskiego można podpiąć własne procedury to NVIDIA udostępnia darmowy driver NVCC za pomocą którego można kompilować kod napisany w C. Można to robić z Visual Studio (od wersji 10) pod Windows lub używając gcc pod Linuxem.
Wówczas oprogramowanie optymalizuje się pod posiadaną kartę graficzną. Warto mieć kartę o CUDA capability większym niż 2.0 ze względu na obsługę typu double.Zobacz Komentarze Newsów
Czy ktoś z forum korzysta może z Elmera? Bardzo ciekawi mnie jak to działa. Bo z tego tutka wynika, że jest OK, a tymczasem ja próbowałem... bezskutecznieZobacz Komentarze Newsów
Postów: 651 Miejscowość: Warszawa, PL Data rejestracji: 18.10.07
Dodane dnia 11/24/2007 22:06
Specjalista ds. Produktu w dziale CAD/CAE
Opis stanowiska:
Technoda Sp. z o.o.
Wdrażanie systemów klasy CRM\DM, oprogramowania CAD\CAE, systemy budynków inteligentnych, dystrybucja produktów elektroinstalacyjnych.
Branża: Mechanika, Elektronika, Automatyka,
Województwo: śląskie
Miasto: Gliwice
Typ umowy: brak
Typ pracy: brak
Wymagania:
Wymagania:
- znajomość j. angielskiego,
- znajomość programów klasy CAD/CAE,
- wykształcenie wyższe/niepełne wyższe techniczne, preferowane elektronika, elektryka, automatyka,
- dokładność i sumienność,
- optymizm,
- umiejętność łatwego nawiązywania kontaktu,
- otwartość,
- konsekwencja w działaniu.
Powyższe cechy powinny umożliwić aktywny udział w procesie obsługi klienta na etapie posprzedażnym, a także wspieranie działu handlowego w procesie pozyskiwania nowych klientów.
Obowiązki:
Pracownik będzie odpowiedzialny za:
- utrzymywanie kontaktów z aktualnymi klientami,
- wsparcie techniczne dla systemów CAD/CAE,
- przygotowanie dokumentacji technicznej,
- opracowanie materiałów do publikacji,
Korzyści:
Oferujemy dobrze płatną i ciekawą pracę w młodym zespole, możliwość zdobywanie nowych umiejętności i rozwoju.
Pozdrawiam,
Admin
We live in an age when pizza gets to your home faster than police or an ambulance
Skocz do Forum:
Reklama
Szukaj
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.