Jeżeli do oprogramowania inżynierskiego można podpiąć własne procedury to NVIDIA udostępnia darmowy driver NVCC za pomocą którego można kompilować kod napisany w C. Można to robić z Visual Studio (od wersji 10) pod Windows lub używając gcc pod Linuxem.
Wówczas oprogramowanie optymalizuje się pod posiadaną kartę graficzną. Warto mieć kartę o CUDA capability większym niż 2.0 ze względu na obsługę typu double.Zobacz Komentarze Newsów
Czy ktoś z forum korzysta może z Elmera? Bardzo ciekawi mnie jak to działa. Bo z tego tutka wynika, że jest OK, a tymczasem ja próbowałem... bezskutecznieZobacz Komentarze Newsów
Postów: 651 Miejscowość: Warszawa, PL Data rejestracji: 18.10.07
Dodane dnia 01/22/2008 18:56
W związku z dalszym dynamicznym rozwojem firmy, Zakład Mechaniczny Jerzy Robak poszukuje kandydatów na stanowisko Konstruktor.
Wymagania:
r6; Wykształcenie wyższe techniczne
r6; Znajomość procesów produkcyjnych, maszyn, zagadnień związanych z obróbką metalu,
r6; Znajomość programu AutoCad 2D/3D, znajomość programu Inventor będzie dodatkowym atutem
r6; Doświadczenie zawodowe w projektowaniu
r6; Znajomość przemysłu spożywczego
r6; Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym będzie dodatkowym atutem
r6; Prawo jazdy kategorii B
r6; Bardzo dobra organizacja pracy
r6; Komunikatywność, samodzielność, umiejętność pracy w zespole
Zakres obowiązków:
r6; Projektowanie różnego rodzaju elementów i konstrukcji
r6; Opracowywanie dokumentacji projektowej
r6; Ścisła współpraca z kierownictwem firmy
Oferujemy:
r6; Umowę o pracę
r6; Okres zatrudnienie- kontrakt min. 5 lat
r6; Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do wykształcenia i posiadanych umiejętności
r6; Wynagrodzenie za nadgodziny zgodnie z Kodeksem Pracy, tzn. 50% lub 100%
r6; Możliwość rozwoju zawodowego i podwyższania kwalifikacji (nauka języka obcego, szkolenia, udział w targach z dziedzin technicznych, itp.)
r6; Ciekawa praca z perspektywami w miłej atmosferze
r6; Możliwość wyjazdów zagranicznych
r6; Szeroki wachlarz usług socjalnych (festyny, zabawy taneczne, wycieczki, spotkania plenerowe, spotkania wigilijne)
Miejsce pracy- Siedziba firmy: Karsy 52, 62-571 Stare Miasto
Godziny pracy: 7.00-15.00
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres: jerzy@robak.konin.pl lub kontakt telefoniczny 063 246 71 06 kom. 601 744 399. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Pozdrawiam,
Admin
We live in an age when pizza gets to your home faster than police or an ambulance
Skocz do Forum:
Reklama
Szukaj
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.
Bulix 26.01.2022 Witam, szukam osoby która ogarnia program FEMM.
damian14100 25.01.2022 Witam,
Czy znajduje się na forum osoba która ma doświadczenie w obliczeniach wytrzymałościowych wózków wagonowych ?
BE-FEA 31.03.2021 Nie pracuję w Deform, ale może coś podpowiem na zasadzie analogii do innych programów MES. Napisz jeśli nadal aktualne.
daniel8894 31.03.2021 Czy pomógłby ktoś w zrobieniu symulacji procesu skrawania w Deform 3 d
BE-FEA 09.03.2021 Postaram się pomóc, zapraszam do kontaktu jeśli nadal aktualne.
kinia22 09.03.2021 witam, potrzebuje kogoś kto pomoże w przygotowaniu projektu w programie COMSOL - przeplyw ciepła przez ośrodek porowaty!
BE-FEA 02.04.2020 Przerobiło mi jedną literę na emotkę. Chodzi o przycisk new thread
BE-FEA 02.04.2020 Żeby dodać nowy temat wystarczy wejść w odpowiedni dział i kliknąć mały przycisk "ew thread" po prawej stronie.
KrzywaOHIO 30.03.2020 Jak dodać nowy wątek na forum?
Konrad96 02.12.2019 Witam, czy jest tu ktoś kto dobrze zna się na programie Robot struktural i pomógłby mi zamodelować belkę żelbetową podobną do belki użytej w badaniu? Proszę o kontakt jeśli ktoś chciałby pomóc