Jeżeli do oprogramowania inżynierskiego można podpiąć własne procedury to NVIDIA udostępnia darmowy driver NVCC za pomocą którego można kompilować kod napisany w C. Można to robić z Visual Studio (od wersji 10) pod Windows lub używając gcc pod Linuxem.
Wówczas oprogramowanie optymalizuje się pod posiadaną kartę graficzną. Warto mieć kartę o CUDA capability większym niż 2.0 ze względu na obsługę typu double.Zobacz Komentarze Newsów
Czy ktoś z forum korzysta może z Elmera? Bardzo ciekawi mnie jak to działa. Bo z tego tutka wynika, że jest OK, a tymczasem ja próbowałem... bezskutecznieZobacz Komentarze Newsów
W imieniu naszego Klienta, firmy znajdującej się w pierwszej dziesiątce producentów produktów przemysłu lotniczego oraz samochodowego, dla wielu światowych marek, poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Senior Engineer - Designer
Miejsce pracy: Wielka Brytania
(30 000 r11; 50 000 £
Zadania:
Szczegółowe projektowanie systemów/produktów dla branży aerospace, oraz za współpracę z Klientem.
Przygotowywanie technicznych raportów zgodnych ze specyfikacją i współpracę z zespołem inżynierów, projektantów etc
Wymagania:
Kierunkowe wykształcenie
Doświadczenie w projektowaniu i analizie w metodologii CAD (preferowane CATIA V 5)
Znajomość procesów projektowania i produkcyjnych aerospace będzie atutem
Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
Gotowość do relokacji za granicę
Klient oferuje:
- Stałe zatrudnienie
- Pomoc w relokacji (Finansowy Pakiet Relokacyjny)
- Bardzo atrakcyjne warunki finansowe.
- Świadczenia zdrowotne, pracowniczy system emerytalny, ubezpieczenie grupowe, prywatne ubezpieczenie medyczne
- Pełen wymiar urlopu
- Faktyczną możliwość szybkiego zdobywania doświadczenia oraz rozwoju zawodowego na arenie międzynarodowej
- 4,5 dniowy - tydzień pracy
- Dodatkowy system premiowy
Jeżeli propozycja wydaje się Panu/Pani interesująca proszę o przesłanie aktualnego CV w języku polskim i angielskim na adres e-mail: se-11-12@fast-select.pl lub kontakt telefoniczny: 22 879 78 58
Aby dokumenty mogły wziąć udział w selekcji prosimy o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na pozostawienie moich danych osobowych w bazie danych z siedzibą w Warszawie przy ul. Jana Sztuki 24 lok. 03 oraz na przetwarzanie ich dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.97 O ochronie danych osobowych Dz. U. Nr 133 poz. 883). Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom oraz potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o przysługującym mi prawie do wglądu, poprawiania i usunięcia moich danych osobowych, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne.
Wszystkim kandydatom zapewniamy całkowitą dyskrecję. Zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi osobami. Pozostałym osobom dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.
Skocz do Forum:
Reklama
Szukaj
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.